Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > Reference

BLAŽ BRODNJAK,
predsednik uprave,
NLB d.d.

 

“Naš glavni cilj je ustrezno varovati ljudi, poslovne prostore, informacije in premoženje, torej vse, kar je bistveno za izvajanje poslovnih procesov.

V spreminjajočih se varnostnih razmerah v Evropi se v NLB še toliko bolj zavedamo, kako pomembno je zagotoviti optimalno stopnjo varnosti. Za to potrebujemo zunanje partnerje, ki so sposobni izpolnjevati visoke zahteve banke, tako glede njene velikosti kot tudi stopnje zahtevane varnosti.

Pri tem že vrsto let uspešno sodelujemo s podjetjem Sintal, ki se učinkovito prilagaja našim zahtevam in s svojo profesionalnostjo potrjuje zaupanje na tako občutljivem področju, kot je varovanje.”

ANDREJ SLAPAR,
predsednik uprave, Zavarovalnica Triglav, d.d.

 

“Varnost je ena od vrednot Zavarovalnice Triglav. Te nas vodijo pri prepoznavanju priložnosti, krepitvi odnosov z zavarovanci, lastniki, poslovnimi partnerji, lokalnim okoljem itd.

V zavarovalnici posvečamo pozornost vsem vidikom varnosti. Pri tem stremimo k sodelovanju s partnerji, ki jih odlikujejo zanesljivost, odgovornost in strokovnost. Mednje sodi tudi Sintal. Skupaj z njimi učinkovito obvladujemo tveganja s področij fizičnega in tehničnega varovanja, varovanja in zaščite zaposlenih, strank, informacijske varnosti ter premoženja družbe.”

mag. IGOR MERVIČ,
generalni direktor,
Spar Slovenija d.o.o.

 

”Temeljni poslovni usmeritvi našega trgovskega podjetja sta poleg visoke kakovosti izdelkov in cenovno ugodne ponudbe tudi visoka raven storitev ter kupcu prijazno nakupovalno okolje, ki ga dosegamo tudi z visoko stopnjo varnosti.

Naši kupci, pa tudi zaposleni, se morajo v naših trgovinah počutiti varne in zadovoljne, zato smo se na področju izvajanja storitev varovanja odločili za stabilno in učinkovito podjetje, ki je sposobno organizirati varovanje v katerem koli kraju v Sloveniji. Z delom, odzivnostjo in učinkovitostjo podjetja Sintal smo zadovoljni in verjamemo, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje uspešno.”

TANJA TUŠ,
članica uprave,
Engrotuš d.d.

 

”Varnost je vrednota, ki je za nas in naše kupce ter obiskovalce izjemno pomembna. Z družbo Sintal smo oblikovali sisteme varovanja, ki omogočajo prijetno počutje v naših poslovalnicah, kjer se vsakodnevno zvrsti nekaj deset tisoč kupcev.

Cenimo strokovnost in celovitost storitev družbe Sintal, brez katere bi si težko predstavljali naše poslovanje. Skupaj z njimi gledamo v prihodnost in ustvarjamo varnost za novo desetletje.”

JOŽE MERMAL,
predsednik upravnega odbora,
BTC d.d.

 

“Za BTC je kakovostno fizično in tehnično varovanje izrednega pomena, zato smo se v zadnjih letih s Sintalom poslovno zelo tesno povezali.

Skupaj smo razvili največji video sistem varovanja nakupovalnega centra v Sloveniji, ki omogoča, da z enega samega mesta nadziramo in vodimo promet na celotnem območju nakupovalnega centra.

Kot predsednik uprave BTC sem izredno zadovoljen z dosedanjo kakovostjo Sintalovih storitev. Veseli me, da ima mlado, nadarjeno in motivirano vodstvo, zato jim bomo zaupali tudi v prihodnje.”

RADOSLAV NESTEROVIĆ,
generalni sekretar, Košarkarska zveza Slovenije

 

"Košarka je v Sloveniji eden od športov, v katerih se pišejo velike pozitivne zgodbe, tako s športnega vidika kot vidika organizacije velikih prireditev. Za doseganje takšnih uspehov pa je potrebno dobro sodelovanje vseh vpletenih. S Sintalom pogosto sodelujemo, saj se je izkazal kot zanesljiv, prilagodljiv in strokoven partner.

Sintal je bil na podlagi zahtevnih kriterijev izbran tudi za izvajalca varovanja EuroBasketa 2013, največjega športnega dogodka v samostojni Sloveniji doslej. Zagotovil je varnost na vseh tekmah na petih prireditvenih prostorih po vsej Sloveniji. Izbira Sintala se je izkazala za odlično, kar je potrdila tudi FIBA Europe, Slovenija pa se je z uspešno izpeljanim dogodkom trdno zasidrala na evropskem športnem zemljevidu."Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt