fbpx

VODSTVO

Upravni odbor Sintala

Koncern Sintal je skupina podjetij, ki deluje pod skupno storitveno znamko Sintal. Podjetja so samostojne pravne osebe, delujejo pa v okviru skupne strategije.

Sintal smo ljudje

Zavedamo se, da brez odličnega tima ni odličnih rezultatov.

Koncern Sintal vodi upravni odbor, ki določa strateške cilje in vizijo koncerna. Direktorji družb koncerna so izobraženi menedžerji z dolgoletnimi izkušnjami v dejavnosti varovanja. 

Naši mladi inženirji usmerjajo hiter napredek na tehničnem področju in s svojimi idejami krojijo nove oblike varovanja in sorodnih storitev.

Jedro naših družb sestavljajo ljudje, ki jim je Sintal večinoma prva zaposlitev. V tridesetih letih so rasli z razvojem podjetja in danes spadajo med največje strokovnjake na področju zasebnega varovanja v Sloveniji.

 

Beseda predsednika uprave koncerna

Na razvoj se lahko najbolje osredotočimo, ko zaupamo v trdne temelje. Varnost je med tistimi ključnimi temelji, ki omogočajo kakovostno življenje in uspešno delo.

V vedno bolj prepletenem in vse hitreje spreminjajočem se svetu postaja varnost vedno bolj cenjena dobrina. Globalno okolje nas opozarja na izpostavljenost nenehnim pretresom. Pred nezaželenimi dogodki se lahko obvarujemo s predvidevanjem tveganj in preprečevanjem morebitnih nevarnosti. To lahko v veliki meri naredimo sami. Skrb za bolj zahtevna področja pa je potrebno predati tistemu, ki mu zaupamo.

V Sintalu smo se v treh desetletjih razvili v tim strokovnjakov, ki je kos najbolj zahtevnim izzivom in ki je zgradil največje podjetje na področju zasebnega varovanja v Sloveniji. To smo lahko dosegli le tako, da smo se v očeh naročnikov izkazali za zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja.

Danes smo močno, razvijajoče se in lastniško trdno podjetje, ki ga vodimo ljudje z dolgoletnimi izkušnjami v dejavnosti. Večini je Sintal prva zaposlitev. Rezultate našega dela že od vsega začetka vlagamo v razvoj podjetja. To nam zagotavlja, da smo nekaj korakov pred ostalimi.

Vedno smo in bomo prisluhnili potrebam in željam naročnikov. Naš cilj je presegati vaša pričakovanja. Zanesljivost naših rešitev dosegamo z vrhunsko tehnologijo in usposobljenimi sodelavci, ki znanje prenašajo v dejanja.

Verjamemo, da bomo z udejanjanjem novih idej rasli še naprej. Edina prava varnost, ki jo ima lahko danes človek, so znanje, izkušnje in zmožnost delovati, je dejal Henry Ford, in to danes velja v še večji meri. Našim naročnikom zagotavljamo ravno to. S tem predstavljamo trden temelj, da lahko uresničujete svoje ideje in si zastavljate cilje višje, z zaupanjem v prihodnost.

mag. Robert Pistotnik
predsednik uprave koncerna Sintal