fbpx

Varstvo osebnih podatkov

Na prejemanje naših elektronskih novic, revije in obvestil se lahko naročite le tako, da nam posredujete določene osebne podatke, saj sporočil sicer ne moremo pošiljati.

Kaj pomeni prijava na Sintalove e-novice (povzetek):

• poslali vam bomo strokovno revijo takoj ob izidu, občasna relevantna sporočila o aktualnih temah na področju varovanja ter obvestila o akcijah in nagradnih igrah Sintala,
• z vašim e-naslovom bomo ravnali skrbno in v skladu z vašimi željami ter ga nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam,
• kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja obvestil prek obrazca na spletni strani ali
e-pošte sintalcek@sintal.si.

 

Uporabnik, ki se prek obrazca ali e-pošte naroči na Sintalove e-novice, potrjuje, da prostovoljno daje privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov in neposredno trženje po elektronski pošti. S privolitvijo se strinjate, da lahko Sintal kot upravljavec osebnih podatkov zbira podatke o vašem elektronskem naslovu za namen pošiljanja brezplačne elektronske verzije revije Sintalček, Sintalovih novic ter obvestil o akcijah in nagradnih igrah.

Razen elektronskega naslova bomo (izključno za potrebe dokazovanja osebne privolitve) zbirali podatek o vašem IP naslovu, ko ste dali privolitev, in čas privolitve oziroma bomo arhivirali elektronska sporočila glede izvrševanja vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov. Za namene spremljanja odjav in omejitev obdelave bomo zbirali datum odjave oziroma omejitve obdelave ter elektronska sporočila, s katerimi ste bili obveščeni o odjavi in druga sporočila, povezana z izvrševanjem vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

Od omenjenih sporočil se lahko kadarkoli odjavite oziroma prekličete svojo privolitev prek obrazca na spletni strani ali po e-pošti sintalcek@sintal.si. Če želite takojšen izbris podatkov, prosimo, da nas obvestite po e-pošti.

Osebne podatke bomo obdelovali do vaše zahteve za odjavo, ki samodejno pomeni preklic privolitve. Po odjavi oziroma preklicu privolitve bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

Obdelava osebnih podatkov temelji na Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Upravljavec osebnih podatkov za to privolitev je družba Sintal.

Osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, razen v primerih, ki jih določa zakon, kar se nanaša predvsem na primere, če bi podatke zahtevale za to pooblaščene osebe oziroma organi.

Hvala za zaupanje.