fbpx

Poenostavljeno in varno poslovanje z gotovino

Pametni sef je tehnološka rešitev, ki se vedno bolj uveljavlja na trgu, saj je zaradi preprostosti uporabe, velikega prihranka časa, varnosti in drugih lastnosti postal nenadomestljiv ‘pomočnik’ podjetij, ki imajo dnevno opravka z večjimi količinami gotovine.
Najpomembnejše prednosti pametnega sefa so: Gotovina je ves čas varovana. Z upravljanjem z gotovino se ukvarja manj oseb. Odvod gotovine s strani varnostnega podjetja ni pogojen na zaključek delovnega dne naročnika. En pametni sef lahko uporablja več naročnikov – tako fizičnih kot pravnih oseb.

Rezultat so: Zadovoljni naročniki, ki si z uporabo pametnega sefa zagotovijo hitrejše in varnejše poslovanje z gotovino. Zadovoljno računovodstvo, ki tekoče prejema podatke o transakcijah v svoj informacijski sistem brez ročnega pretipkavanja. Zadovoljni blagajniki, ki so do zdaj ročno šteli gotovino, pri čemer je prihajalo do napak, stresa zaradi odgovornosti in velike porabe časa.

Več o tem, kako nam lahko pametni sef koristi in kakšne so uporabniške izkušnje naših naročnikov, si preberite v Sintalčku št. 101 na str. 8 in 9.

mag. Boštjan Kurmanšek, direktor razvoja