Prenosna alarmna naprava

Potreb po tehničnem varovanju je zaradi različnih varnostnih ogrožanj vse več. Ponudba lastnih rešitev za specifične potrebe naročnikov je naša zaveza že od začetka delovanja Sintala in tudi z njimi se prilagajamo razgibanem trgu varovanja.

Že pred časom smo poiskali primerno rešitev za hitro vzpostavitev tehničnega varovanja, saj so naši stalni naročniki izrazili potrebo po takšni rešitvi in prilagodljivega sistema takrat na trgu še ni bilo.

V Sintalu smo s svojim znanjem in kombinacijo obstoječih rešitev sestavili prenosni alarmni sistem, ki popolnoma izpolnjuje potrebe naših naročnikov. Sistem ves čas nadgrajujemo in z leti postaja še naprednejši ter ponuja še več funkcionalnosti. Sistem je certificiran in je postal tudi naš nepogrešljiv pripomoček pri zagotavljanju storitev varovanja. 

Prenosni alarmni sistem
Prenosni sistem tvorijo:
• ohišje z vgrajeno alarmno centralo,
• brezžična ali žična tipkovnica,
• do pet brezžičnih IR-senzorjev (ali v kombinaciji z drugimi elementi, kot so magnetni kontakti, panik tipke ipd.),
• GPS/IP vmesnik za zagotavljanje nadzorovane komunikacije med alarmno centralo in varnostno-nadzornim centrom,
• ožičenje za priklop sistema na vtičnico z 220 V,
• vnaprej programiran sistem z dodeljenimi uporabniškimi kodami.

Stroški najema prenosnega alarmnega sistema
Pripravljen prenosni alarmni sistem se lahko najame za dan, dva, teden dni, mesec in več. Če se prenosni alarmni sistem najame za krajši čas (nekaj dni), se montaža in demontaža zaračunata posebej. V primeru daljšega najema pa so ti stroški že vključeni v ceno najema.

Od naročila do izvedbe Pred vsako storitvijo, ki sodi v področje zasebnega varovanja, mora biti predhodno sklenjena pogodba, in to velja tudi za namestitev prenosnega alarmnega sistema.

Z naročniki naših storitev imamo pogodbo že urejeno, vsem novim pa za hitrejše urejanje omogočamo podpis pogodb prek e-pošte. Sklenjeni pogodbi sledi naročilo za opravljanje storitve.

Naročila se lahko posredujejo v naš varnostno nadzorni center po telefonu ali na elektronski naslov vnc@sintal.si. Tehnik naše najbližje poslovne enote nato opravi namestitev sistema na sami lokaciji.

V idealnih razmerah do vzpostavitve sistema na lokaciji ne mine več kot ena ura. Potrebna pa je še poučitev stranke o uporabi sistema. Tako se vse skupaj, od naročila do izvedbe na terenu, lahko opravi v istem dnevu.

Za potrebe naših naročnikov imamo po vsej Sloveniji pripravljenih 78 prenosnih alarmnih narav, od katerih jih je največ na območju Ljubljane in širše okolice, kjer imamo 47 tovrstnih naprav.

Kdaj vzpostaviti prenosni alarmni sistem?
• Odhajate za kakšen dan ali več? Se odpravljate na dopust, pa ste v skrbeh za svoje premoženje?
• Je vaš sistem tehničnega varovanja v okvari, servisna služba pa lahko napako odpravi šele čez nekaj dni?
• So vam pripeljali blago, ki ga ni mogoče vsega spraviti v skladišče in ga morate začasno hraniti v priročnem skladišču ali šotoru?
• Ste se odločili, da začasno najamete prostore?
• Imate nepremičnino v zaključni gradbeni fazi, ki je že polna materiala za vgradnjo?
• Ste postavili gradbene kontejnerje, v katerih se hranijo drago orodje, pomembna dokumentacija ali material?
• Imate na dvorišču parkirana tovorna vozila in vam iz njihovih rezervoarjev izginja gorivo?
• Ste po vlomu v vaš objekt ugotovili pomanjkljivosti obstoječega sistema tehničnega varovanja, ki bi se jih želeli takoj izogniti?

Za več informacij o najemu prenosne alarmne naprave nas pokličite na 01 513 01 02 ali nam pošljite povpraševanje na komerciala@sintal.si.