fbpx

Mobilna aplikacija Sintal Alarm

V Sintalu smo za svoje naročnike razvili napredno mobilno aplikacijo Sintal Alarm, s katero lahko spremljajo stanje alarmnega sistema na svojih varovanih objektih tudi na mobilnem telefonu. Aplikacija je brezplačna in uporabniku v vsakem trenutku omogoča odličen pregled in obveščenost o stanju na njegovih objektih, ki so varovani z alarmnim sistemom kateregakoli proizvajalca.

Aplikacija lahko obvešča naročnika o vseh dogodkih, ki nastanejo na alarmni centrali njegovega objekta (vklop, izklop, alarm, premostitev cone itd.) – vrste dogodkov za prikaz in obliko prikaza lahko naročnik po potrditvi varnostno nadzornega centra določa sam.

Prednosti aplikacije:

 • pošiljanje sporočil o dogodkih na alarmnih centralah
 • oblika potisnih sporočil o vklopih, izklopih, alarmih je prilagodljiva (zvok, vibriranje, prikaz)
 • možnost iskanja, pregleda objektov
 • takojšna barvna vizualizacija stanja alarmne centrale (barvno označeno, takoj razvidno stanje)
 • poljubno iskanje dogodkov v arhivu
 • obvestila o sodobnih trendih varovanja
 • visoka zanesljivost: v primeru nedostopnosti aplikacije zaradi prekinjenega prenosa podatkov se pošlje SMS z vsebino dogodka.

Aplikacija je narejena po strogih varnostnih merilih in zagotavlja največjo varnost uporabe.
Za njeno delovanje ne potrebujemo nobenih internih podatkov s telefona. Podatki, ki nam jih naročnik sporoči ob registraciji, so: ime, priimek, telefon in e-mail.

NAMESTITEV APLIKACIJE

 • Naročniki, ki ste že prejemniki Sintalovih SMS sporočil o dogodkih na alarmnih centralah, si lahko namestite aplikacijo Sintal Alarm, ki prinaša bistveno več funkcionalnosti in preglednosti od klasičnih SMS sporočil.

 • Naročniki, ki storitve obveščanja z SMS sporočili še ne uporabljate in imate status odgovorne osebe na varovanem objektu, lahko kontaktirate Sintalov varnostno nadzorni center (tel.: in 01 513 00 00 ali e-mail: vnc@sintal.si), ki bo za že obstoječe kontaktne osebe naročnika v naši bazi označil storitev prejemanja SMS sporočil, kar je pogoj tudi za uporabo aplikacije Sintal Alarm, ki si jo nato lahko naložite. V kolikor želi aplikacijo uporabljati oseba, ki v varnostno nadzornem centru (VNC) še ni navedena kot kontaktna oseba na varovanem objektu, lahko kontaktna oseba, ki jo že imamo v naši bazi, na VNC posreduje pisno zahtevo oz. e-sporočilo, s katerim omogoči vnos dodatnih kontaktnih oseb za prejemanje SMS sporočil, in ji s tem omogoči tudi možnost uporabe aplikacije Sintal Alarm.

 • Pravne ali fizične osebe, ki želijo uporabljati aplikacijo: za več informacij kontaktirajte komercialo podjetja Sintal (tel.: 01 513 01 00 ali e-mail: komerciala@sintal.si)

NAVODILA ZA NAMESTITEV

Namestitev aplikacije na naprave Android:

 1. Na svoji napravi odprite Trgovino Play. Uporabniki naprav Huawei odprite trgovino AppGallery.
 2. V iskalno polje ‘Iščite aplikacije in igre’ vtipkajte ‘Sintal Alarm’.
 3. Med rezultati iskanja izberite aplikacijo Sintal Alarm.
 4. Pritisnite na gumb ‘Namesti’.
 5. Ko bo aplikacija nameščena, pritisnite na gumb ‘Odpri’.
 6. V aplikaciji vnesite svoje ime, priimek, e-naslov in telefonsko številko, ki jo uporabljate za prejem SMS sporočil Sintalovega VNC. Za prijavo se morate strinjati s splošnimi pogoji. Če se z njimi strinjate, pokljukajte ‘Strinjam se s splošnimi pogoji’. Kliknite na gumb ‘Prijava’.
 7. Ko boste po SMSu prejeli petmestno potrditveno kodo, jo vnesite v aplikacijo.
 8. Aplikacija je pripravljena za uporabo.

Namestitev aplikacije na naprave IOS iPhone in iPad:

 1. Na svoji napravi odprite App Store.

 2. V vrstici zavihkov spodaj izberite ‘Search’.

 3. V iskalno polje ‘Games, Apps, Stories and More’ vtipkajte ‘Sintal Alarm’.

 4. Med rezultati iskanja poiščite aplikacijo Sintal Alarm in pritisnite na gumb ‘GET’.

 5. Ko bo aplikacija nameščena, pritisnite na gumb ‘OPEN’.

 6. Pojavilo se bo pojavno okno z napisom ‘Sintal Alarm Would Like To Send You Push Notifications’. Za prejemanje potisnih obvestil morate izbrati ‘Allow’.

 7. V aplikaciji vnesite svoje ime, priimek, e-naslov in telefonsko številko, ki jo uporabljate za prejem SMS sporočil Sintalovega VNC. Za prijavo se morate strinjati s splošnimi pogoji. Če se z njimi strinjate, pokljukajte ‘Strinjam se s splošnimi pogoji’. Kliknite na gumb ‘Prijava’.

 8. Ko boste po SMSu prejeli petmestno potrditveno kodo, jo vnesite v aplikacijo.

 9. Aplikacija je pripravljena za uporabo.