Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > O nas > Reference

BLAŽ BRODNJAK,
predsednik uprave,
NLB d.d.

 

“Naš glavni cilj je ustrezno varovati ljudi, poslovne prostore, informacije in premoženje, torej vse, kar je bistveno za izvajanje poslovnih procesov.

V spreminjajočih se varnostnih razmerah v Evropi se v NLB še toliko bolj zavedamo, kako pomembno je zagotoviti optimalno stopnjo varnosti. Za to potrebujemo zunanje partnerje, ki so sposobni izpolnjevati visoke zahteve banke, tako glede njene velikosti kot tudi stopnje zahtevane varnosti.

Pri tem že vrsto let uspešno sodelujemo s podjetjem Sintal, ki se učinkovito prilagaja našim zahtevam in s svojo profesionalnostjo potrjuje zaupanje na tako občutljivem področju, kot je varovanje.”

ANDREJ SLAPAR,
predsednik uprave, Zavarovalnica Triglav, d.d.

 

“Varnost je ena od vrednot Zavarovalnice Triglav. Te nas vodijo pri prepoznavanju priložnosti, krepitvi odnosov z zavarovanci, lastniki, poslovnimi partnerji, lokalnim okoljem itd.

V zavarovalnici posvečamo pozornost vsem vidikom varnosti. Pri tem stremimo k sodelovanju s partnerji, ki jih odlikujejo zanesljivost, odgovornost in strokovnost. Mednje sodi tudi Sintal. Skupaj z njimi učinkovito obvladujemo tveganja s področij fizičnega in tehničnega varovanja, varovanja in zaščite zaposlenih, strank, informacijske varnosti ter premoženja družbe.”

GABRIJEL ŠKOF,
predsednik uprave, Adriatic Slovenica d.d.

 

“Varnost ni zgolj nuja sodobnega časa, je temelj za uspešno obvladovanje operativnih tveganj na različnih ravneh, tudi za Adriatic Slovenico. Že zaradi naše dejavnosti se v polni meri zavedamo pomena, ki ga ima varnost strank, zaposlenih in premoženja. Na prvi pogled se zato zdi sodelovanje s koncernom Sintal, ki izpolnjuje naše potrebe po varovanju in zaščiti, preprosto samoumevno. Po drugi strani pa je veliko več.

Za nas je Sintal zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner. Z njihovimi strokovnjaki in vodstvom smo našli skupen jezik, podjetju nudimo kakovostno zavarovalno zaščito in tako vsak na svojem področju delovanja rastemo in izpolnjujemo potrebe po varnosti.

V Adriaticu Slovenici so se z razvojem zavarovalnice in spremembami v okolju zelo spremenile potrebe na področju varnostnih storitev. Obenem se je uspešno razvijal tudi koncern Sintal, ki nam nudi kakovostno varovanje. Prav zato nas spremlja že več kot dve desetletji, saj cenimo njihovo razvojno naravnanost, zanesljivost pri izvajanju storitev, prav tako pa tudi strokovne pobude za nadgradnjo naših sistemov varovanja.”

mag. MATJAŽ GANTAR,
preds. upr. odbora,
KD Group

 

“Zagotavljanje varnosti zaposlenih in premoženja podjetij v Skupini KD Group postavljamo na vrh svojih prioritet, zato smo se pri izbiri izvajalca odločili za najbolj kakovostnega.

25 let poslovanja pomeni, da Sintal uspešno premaguje izzive, ki jih novi trendi in tehnologije prinašajo tudi na področju varovanja. Kljub temu pa so za dobro poslovno sodelovanje pomembni človeški odnosi – že od prvega pozdrava na recepciji in do kooperativnosti pri predlogu izboljšav in ob iskanju najboljših rešitev.

Zadovoljni smo, da nam jih Sintal omogoča na celotnem območju Slovenije, saj jim popolnoma zaupamo."

mag. ANDRAŽ KOPAČ,
gen. direktor,
UKC Ljubljana

 

"V Univerzitetni klinični center Ljubljana vsak dan vstopa več kot 4000 pacientov, ki jih po navadi spremljajo tudi sorodniki ali prijatelji. Vsi, ki iščejo v naši zdravstveni ustanovi tudi pomoč, se morajo počutiti tudi varne. In to je ena naših temeljnih vrednot.

V letih, ko družba Sintal skrbi za varovanje objektov UKC Ljubljana, smo z njihovimi storitvami zadovoljni. Koncern Sintal se nam s svojo organizacijo, strokovno usposobljenim osebjem in poznavanjem tehnologije varovanja predstavlja kot kompetenten partner, ki na optimalen način izpolnjuje strokovne zahteve in se nanje odziva dinamično in strokovno. Ne le, da njihovi sodelavci opravljajo zadolžitve varovanja, tudi usmerjanje številnih pacientov na želene lokacije v naši ustanovi spada ned nenapisane naloge, ki jih opravljajo v veliki meri v zadovoljstvo vseh obiskovalcev.

Njihova prisotnost in takojšnja pripravljenost priskočiti na pomoč, če in kadar je to potrebno, daje tako zaposlenim in pacientom kot tudi obiskovalcem občutek varnosti, ki ga v tem varnostno negotovem času vsi tako potrebujemo."

TONI BALAŽIČ,
predsednik uprave, Mercator d.d.

 

”Varnost v poslovnem okolju je temelj tržnega gospodarstva in nujni pogoj za uspešno delo in napredek. V Mercatorju uporabljamo tako storitve tehničnega kot fizičnega varovanja. S podjetji skupine Sintal sodelujemo, ker zaupamo njihovim strokovnim sodelavcem, kot se zaupa partnerju v pravem pomenu besede. Partnerstva na področju varnosti pa se ne sklepa z vsakomer.

Zaupanje na področju varnosti je možno samo s preverjenimi strokovno usposobljenimi ljudmi. Dosedanje izkušnje, ki so že kar dolgoletne, so samo pozitivne. Predvsem cenimo dosledno izvajanje dogovorjenih nalog, hkrati pa tudi svetovanje na področju preventivnih ukrepov.”

mag. IGOR MERVIČ,
generalni direktor,
Spar Slovenija d.o.o.

 

”Temeljni poslovni usmeritvi našega trgovskega podjetja sta poleg visoke kakovosti izdelkov in cenovno ugodne ponudbe tudi visoka raven storitev ter kupcu prijazno nakupovalno okolje, ki ga dosegamo tudi z visoko stopnjo varnosti.

Naši kupci, pa tudi zaposleni, se morajo v naših trgovinah počutiti varne in zadovoljne, zato smo se na področju izvajanja storitev varovanja odločili za stabilno in učinkovito podjetje, ki je sposobno organizirati varovanje v katerem koli kraju v Sloveniji. Z delom, odzivnostjo in učinkovitostjo podjetja Sintal smo zadovoljni in verjamemo, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje uspešno.”

TANJA TUŠ,
članica uprave,
Engrotuš d.d.

 

”Varnost je vrednota, ki je za nas in naše kupce ter obiskovalce izjemno pomembna. Z družbo Sintal smo oblikovali sisteme varovanja, ki omogočajo prijetno počutje v naših poslovalnicah, kjer se vsakodnevno zvrsti nekaj deset tisoč kupcev.

Cenimo strokovnost in celovitost storitev družbe Sintal, brez katere bi si težko predstavljali naše poslovanje. Skupaj z njimi gledamo v prihodnost in ustvarjamo varnost za novo desetletje.”

JOŽE MERMAL,
predsednik uprave,
BTC d.d.

 

“Za BTC je kakovostno fizično in tehnično varovanje izrednega pomena, zato smo se v zadnjih letih s Sintalom poslovno zelo tesno povezali.

Skupaj smo razvili največji video sistem varovanja nakupovalnega centra v Sloveniji, ki omogoča, da z enega samega mesta nadziramo in vodimo promet na celotnem območju nakupovalnega centra.

Kot predsednik uprave BTC sem izredno zadovoljen z dosedanjo kakovostjo Sintalovih storitev. Veseli me, da ima mlado, nadarjeno in motivirano vodstvo, zato jim bomo zaupali tudi v prihodnje.”

mag. TOMAŽ BERLOČNIK,
predsednik uprave,
Petrol, d.d.

 

“Ena izmed morda najglobljih Hölderlinovih misli se glasi: »Kjer je nevarnost, tam raste rešitev.« Slednje je tudi vodilo našega dela. V družbi Petrol vsakodnevne »nevarnosti« in izzive premagujemo z neomajnim in vztrajnim iskanjem rešitev naših zaposlenih.

Kljub vsem potencialnim tveganjem, ki vsakodnevno pretijo v poslovnem okolju, pa je varnost ključna vrednota in predpogoj, da sploh lahko udejanjamo svoje poslanstvo. A partnerstva na področju varnosti zagotovo ne sklepamo z vsakomer.

Sintal uživa naše dolgoletno zaupanje prav zaradi svoje odličnosti, preverjene kakovosti, zanesljivosti in izkušenosti. Na področju varnosti štejeta samo zaupanje in dolgoročno partnerstvo.“

mag. DUŠAN ZORKO,
predsednik uprave, Skupina Pivovarna Laško

 

“Družbe v Skupini Pivovarna Laško so družbe s tradicijo in kakovostjo. Tako, kot smo s svojimi renomiranimi blagovnimi znamkami odgovorni našim kupcem in potrošnikom, smo znotraj družb odgovorni našim zaposlenim.

Varnost nam pomeni pomembno vrednoto. Kot proizvajalci pijač moramo skrbeti za visoke standarde kakovosti, kamor vsekakor sodi tudi varnost. Ob samem začetku izbire partnerja, ki bo opravljal varovanje v družbah, smo si postavili visoke kriterije in ponudba Sintala je bila odgovor na vsa naša vprašanja.

Z družbo Sintal smo v letih sodelovanja zgradili partnerski odnos. Prav znanje in izkušnje, nenehni razvoj panoge varovanja, usposobljenost in zanesljivost varnostnikov ter hitra odzivnost so kriteriji, zaradi katerih smo z družbo Sintal zadovoljni in se počutimo varne.”

RADOSLAV NESTEROVIĆ,
generalni sekretar, Košarkarska zveza Slovenije

 

"Košarka je v Sloveniji eden od športov, v katerih se pišejo velike pozitivne zgodbe, tako s športnega vidika kot vidika organizacije velikih prireditev. Za doseganje takšnih uspehov pa je potrebno dobro sodelovanje vseh vpletenih. S Sintalom pogosto sodelujemo, saj se je izkazal kot zanesljiv, prilagodljiv in strokoven partner.

Sintal je bil na podlagi zahtevnih kriterijev izbran tudi za izvajalca varovanja EuroBasketa 2013, največjega športnega dogodka v samostojni Sloveniji doslej. Zagotovil je varnost na vseh tekmah na petih prireditvenih prostorih po vsej Sloveniji. Izbira Sintala se je izkazala za odlično, kar je potrdila tudi FIBA Europe, Slovenija pa se je z uspešno izpeljanim dogodkom trdno zasidrala na evropskem športnem zemljevidu."Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt