Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > Svetujemo > Varen dom

Alarmni sistem in izvajanje intervencije

Najbolj učinkovita oblika varovanja je kombinacija mehanskega varovanja s tehničnim alarmnim sistemom. Alarmiranje se lahko izvede na dva načina, s sireno in s prenosom alarmnega sporočila pooblaščeni varnostni službi ali na GSM številko.

intervencija Sintal

Ne izpostavljajmo se napadalcu

Sirena lahko opozarja sosede in mimoidoče na vlom, vendar ti niso usposobljeni za pravilno interveniranje. Običajno se ne želijo izpostavljati napadalcu, kar je tudi prav, saj bi tako izpostavljali svojo varnost.

Zato se priporoča prenos alarmnega sporočila na varnostni nadzorni center varnostnega podjetja. Ta v primeru sprejema alarma takoj intervenira z usposobljenimi interventi, ki bodo skušali napadalca zadržati. Interventi so usposobljeni tudi za posredovanje na druge vrste alarmov, kot je na primer protipožarni.

brezskrben dopust

Iintervencijske ekipe Sintala so aktivne 24 ur na dan in so razporejene po vsej Sloveniji. Sintal je varnostna družba, ki ima v Sloveniji daleč največje število intervencijskih ekip. Zato naši interventi ukrepajo v najkrajšem možnem času.

Razporeditev intervencijskih ekip Sintala (pdf; 0,1MB)

Varovanje tudi, ko smo doma

Glede na drznost nepridipravov se priporoča varovanje tudi takrat, ko smo doma, ter povezava z varnostno nadzornim centrom pooblaščenega varnostnega podjetja, ki v primeru alarma takoj ukrepa z intervencijo. Varnostno nadzorni center lahko alarmni signal pošlje tudi na uporabnikov GSM telefonski aparat kot SMS sporočilo, tako da je ta v trenutku obveščen o alarmu.

Več o storitvi intervencije na alarm

< Nazaj

Nasveti za varen dom

Poskrbite za varnost doma med dopustom
Med načrtovanjem daljše odsotnosti poskrbimo, da bo vse izgledalo, kot da smo doma. Pomembno je tudi, da so prostori storilcem čim težje dosegljivi.
Alarmni sistem in izvajanje intervencije
Alarmni sistem zazna napadalce in o tem ustrezno obvešča. Priporoča se prenos alarma na varnostno podjetje, ki ob alarmu takoj intervenira z usposobljenimi interventi.
Tehnično varovanje doma
S sistemi tehničnega varovanja je priporočljivo varovati vse dostope skozi okna in vrata, kjer bi lahko nepridipravi vstopili.
Mehansko varovanje doma
Izkušnje kažejo, da je najustreznejša oblika varovanja kombinacija kakovostnega mehanskega in tehničnega varovanja z alarmnim sistemom.

Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt