Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > Storitve varovanja > Protokolarno varovanje

 

 

Protokolarno varovanje

Ena od posebnosti slovesnih prireditev, po kateri se te razlikujejo od običajnih, je prisotnost protokolarnih varnostnikov, ki poleg zagotavljanja varnosti poskrbijo tudi za pridih svečanosti in poskrbijo za še boljši imidž dogodka.
  Sintalova protokolarna varnostnika

Potek protokolarnega varovanja

Ponavadi je za tako varovanje nekaj protokolarnih varnostnikov naročenih na vhodu za odpiranje vrat, sprejem, usmerjanje in ostale zadeve, za klasično varovanje pa se naroči še dodatne varnostnike.

Zahteve in merila za protokolarne varnostnike

Varnostniki, ki želijo delati na prireditvah kot protokolarci, morajo izpolnjevati določena merila. Morajo biti urejeni, komunikativni in vztrajni, saj morajo profesionalni protokolarni varnostniki praviloma dolgo časa stati na istem mestu v vzravnani drži. Nujno je, da so popolnoma zaupanja vredni, da se znajo obnašati in znajti v različnih situacijah. To je v bistvu prvi kontakt, ki ga imajo gostje tako z naročnikom kot tudi z našim podjetjem.

Licence, pooblastila in usposabljanja

Seveda pa poznavanje bontona in zanesljivost nista dovolj za to delo. Vsi naši protokolarni varnostniki imajo licenco za varnostnika. Zato imajo tudi vsa pooblastila varnostnika, lahko usmerjajo, opozarjajo, tudi preprečijo vstop nepooblaščeni osebi, če ni povabljena. Ena od nalog protokolarcev je namreč lahko tudi nadzor vstopa in preverjanje kart. Za protokolarnega varnostnika so potrebna še dodatna usposabljanja in osebnostne lastnosti, zato za to delo ni primeren vsak varnostnik.

Videz protokolarnih varnostnikov

Videz protokolarnih varnostnikov je zelo pomemben, saj prispeva k imidžu prireditve. Uniforma je okrašena s pletenico zlate barve, dodano ji je belo pokrivalo in bele rokavice. Treba je biti pozoren tudi na to, da morajo biti protokolarci približno enako visoki, če jih na dogodku dela več.

Sintalovi varnostniki so prisotni na
številnih eminentnih prireditvah po vsej Sloveniji, kjer poleg zagotavljanja varnosti poskrbijo tudi za svečanejši izgled prireditve.Intervencija na alarm

Fizično varovanje premoženja

Fizično varovanje bank

Fizično varovanje trgovin

Receptorska služba

Varovanje prireditev

Protokolarno varovanje

Varovanje oseb

Prevoz denarja

Projektiranje sistemov

Vgradnja varnostnih sistemov

Protipožarno varovanje

Preglejte naše ostale storitve

Protokolarno varovanje

Sintalovi protokolarni varnostniki
Protokolarno varovanje medijskega dogodka
Protokolarno varovanje v Drami
Protokolarno varovanje
Zanimive povezave