Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > O nas > Vodstvo

 

Upravni odbor Sintala

Koncern Sintal je skupina podjetij, ki deluje pod skupno storitveno znamko Sintal. Podjetja so samostojne pravne osebe, delujejo pa v okviru skupne strategije.

Koncern vodi upravni odbor, katerega člani so menedžerji podjetij in poslovnih enot koncerna Sintal na čelu s predsednikom uprave koncerna. Upravni odbor določa strateške cilje in vizijo koncerna.

  Vodstvo Sintala

Beseda predsednika uprave koncerna

Na razvoj se lahko najbolje osredotočimo, ko zaupamo v trdne temelje. Varnost je med tistimi ključnimi temelji, ki omogočajo kakovostno življenje in uspešno delo.

V vedno bolj prepletenem in vse hitreje spreminjajočem se svetu postaja varnost vedno bolj cenjena dobrina. Globalno okolje nas opozarja na izpostavljenost nenehnim pretresom. Pred nezaželenimi dogodki se lahko obvarujemo s predvidevanjem tveganj in preprečevanjem morebitnih nevarnosti. To lahko v veliki meri naredimo sami. Skrb za bolj zahtevna področja pa je potrebno predati tistemu, ki mu zaupamo.

V Sintalu smo se v četrt stoletja razvili v tim strokovnjakov, ki je kos najbolj zahtevnim izzivom in ki je zgradil največje podjetje na področju zasebnega varovanja v Sloveniji. To smo lahko dosegli le tako, da smo se v očeh naročnikov izkazali za zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja.

Danes smo močno, razvijajoče se in lastniško trdno podjetje, ki ga vodimo ljudje z dolgoletnimi izkušnjami v dejavnosti. Večini je Sintal prva zaposlitev. Rezultate našega dela že od vsega začetka vlagamo v razvoj podjetja. To nam zagotavlja, da smo nekaj korakov pred ostalimi.

Vedno smo in bomo prisluhnili potrebam in željam naročnikov. Naš cilj je presegati vaša pričakovanja. Zanesljivost naših rešitev dosegamo z vrhunsko tehnologijo in usposobljenimi sodelavci, ki znanje prenašajo v dejanja.

Verjamemo, da bomo z udejanjanjem novih idej rasli še naprej. Edina prava varnost, ki jo ima lahko danes človek, so znanje, izkušnje in zmožnost delovati, je dejal Henry Ford, in to danes velja v še večji meri. Našim naročnikom zagotavljamo ravno to. S tem predstavljamo trden temelj, da lahko uresničujete svoje ideje in si zastavljate cilje višje,
z zaupanjem v prihodnost.


mag. Robert Pistotnik
predsednik uprave koncerna Sintal

 


Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt