Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > Kariera > Zaposleni o svojem delu

Zaposleni o svojem delu

 

Silva Rudl, receptorka telefonistka
"V Sintalu delam že dvanajst let in sem zelo zadovoljna, plača je redna, regres je reden, če si priden, dobiš še stimulacijo. Zelo mi je všeč tudi, da imamo pri Sintalu na voljo počitniške kapacitete na morju, v hribih in v toplicah. S sodelavci se zelo dobro razumemo, si med seboj pomagamo in si svetujemo, smo kot velika družina. Kljub recesiji nam zaenkrat nič ne manjka, zato delajmo še naprej kolektivno, pošteno, strokovno in vestno in vse bo v redu."

Silva Rudl, Sintalova receptorka telefonistka

Robert Graj, intervencija
"V Sintalu sem zaposlen od leta 2001. Opravljam dela in naloge intervencije in nadzornika. Z delom sem zadovoljen, je zanimivo in raznoliko. Delo samo pomeni tudi nadaljevanje moje poklicne kariere, saj sem po poklicu policist. Kolektiv je sorazmerno majhen, z večino sodelavcev pa se odlično razumemo."

Sintalov prevoznik denarja in intervent Robert Graj
Mira Konobelj, receptorka
"V Sintalu sem zaposlena od leta 2007. Večinoma delam kot receptorka in tudi obhode objektov. V Sintalu sem zadovoljna, delo sem sprejela z veliko odgovornostjo, rada delam in nikjer nimam nobenih težav, potrebno pa je biti prilagodljiv. Zaposlitev v Sintalu mi nudi varnost, da bom lahko še naprej preživljala družino. V kolektivu dobro sodelujemo, fantje so pridni, vestni, če se mi zdi, da je za kolektiv kaj dobro povedati, pač povem, potem pa kakorkoli kdo to sprejme, važno je, da je vse prav. Imam se lepo, plača sicer je, kakršna je, bodo že še prišli boljši časi. Do penzije imam še dve leti, potem bi pa z veseljem še kdaj delala, če me bodo hoteli." 


Mira Konobelj, Sintalova receptorka


Karlo Kovač, vodja PE Severna Primorska
"V Sintalu delam že peto leto. Služba je zahtevna, vendar brez šale povem, da se mi delo v Sintalu zdi izredno super, enkratno. Zelo mi je všeč terensko delo, komunikacija z naročniki, varovanje prireditev, delo je dinamično. Vodstvo ne bi moglo biti boljše, tudi s sodelavci na splošno sem zadovoljen, nekaj posameznikov pa je še posebej vrednih pohvale. Če bo tako naprej, bo super."

Karlo Kovač, vodja Sintal d.d. PE Severna Primorska


Pintarič Branko
, intervencija
"V Sintalu sem zaposlen od leta 2005. Z delom v Sintalu sem zelo zadovoljen. Delo v podjetju mi nudi osebno zadovoljstvo in mi zagotavlja eksistenco. Kolektiv je v redu, sodelavci s katerimi delam so prijazni, iznajdljivi in predvsem zelo samozavestni pri delu."

Sintalov intervent Branko Pintarič

Brunec Jernej
, tehnik
"V Sintalu sem zaposlen od novembra 2008. Sem varnostni tehnik in imam zelo pestro delo. Z delom sem zelo zadovoljen, nudi mi nova znanja, dinamičnost, je pestro in mi omogoča spoznavanje drugih ljudi. Sodelavci so zelo dobri, zelo veliko so me naučili in ko jih kaj vprašam, mi zelo radi pomagajo in mi stojijo ob strani. Dodal bi samo še: naj bo ta kolektiv še naprej tako dober, kot do sedaj."

Sintalov tehnik Brunec Jernej
Urban Valič, varnostnik
"V Sintalu sem zaposlen od leta 2008, kot varnostnik delam v trgovskem centru. Sicer prej nikoli nisem pričakoval, da bom varnostnik, sem se pa hitro privadil na sistem in mi je v redu. Sintal mi nudi redno plačo, sodelavci so super, prav tako nadrejeni, vse se da dogovoriti, pomeniti. Največja nagrada mi bo, da mi bo Sintal zaupal sodelovanje tudi v prihodnje."
 


Marko Stevič, varnostni tehnik
"Sem varnostni tehnik in delam vse, kar je v povezavi s protivlomnimi alarmi, video nadzorom in požarnimi sistemi varovanja, to se pravi montažo in servis omenjenih sistemov. Z delom v Sintalu sem zadovoljen, nudi mi konstantno izobraževanje na vseh področjih varovanja in možnost napredovanja, kar je za mlade zelo dobro. Kolektiv je dokaj mlad in zato tudi zanimiv zame. Zelo dobro se razumemo in se dostikrat tudi pošalimo na račun drug drugega, znamo pa si tudi pomagati in se spodbujati."
 

Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt