Domov
STORITVE VAROVANJA VARNOSTNI SISTEMI UPRAVLJANJE STAVB DRUGE STORITVE REFERENCE
Domov > Kariera > Naj zaposleni

Naj zaposleni

V Sintalu že od samega začetka nagrajujemo delavce, ki se pri svojem delu posebej izkažejo. Ob koncu leta najboljšim podeljujemo priznanja za odličnost. Vsako leto jih objavimo v decembrski številki revije Sintalček.

Prejemniki priznanj za odličnost 2016

Andrej Tratnjek, varnostnik, Prekmurje in Prlekija

Andrej Tratnjek je zanesljiv in pedanten varnostnik in vodja varovanj na javnih prireditvah. Vedno je pripravljen pomagati sodelavcem, je samoiniciativen in strokoven. Večinoma dela v poslovalnici Zavarovalnice Triglav v Murski Soboti, kjer so z njegovim delom zelo zadovoljni.

 

Zlatko Penezič, varnostnik, Zgornja Štajerska

Zlatko Penezič je komunikativna in pozitivno naravnana oseba. Kot varnostnik je predan svojemu delu in ga opravlja izjemno strokovno. Izkazal se je kot zanesljiv in vsestranski. To opažajo tako sodelavci, ki cenijo tudi njegovo pripravljenost pomagati, kot naročniki, ki so ga že večkrat pohvalili.

 

Bojana Pečovnik, varnostnica, Koroška

Bojana Pečovnik pravi, da delo varnostnice zelo rada opravlja. Da pa to počne tudi zelo dobro, opažajo naročniki in sodelavci. Je strokovna, vedno nasmejana, prijazna in pogumna. Zelo dobra je pri uvajanju novih sodelavcev, doma pa super mamica štirih otrok in dobra prijateljica.

 

Radislav Nikolić, varnostnik, Spodnja Štajerska

"Delavec, vreden zaupanja," sodelavci opišejo Radislava Nikoliča. Trenutno je varnostnik receptor na Okrožnem sodišču v Celju. V svojem delu je natančen, vesten in zanesljiv. V kolektivu ga poznajo kot ljubitelja borilnega športa aikido in spoštovanega sodelavca.

 

Milan Osetič, varnostnik, Spodnja Štajerska

Milan Osetič velja za vedno nasmejanega in kulturnega varnostnika. Za varnost skrbi v Cinkarni Celje. Naročnik pogosto pohvali njegovo zanesljivost in skrbnost pri delu. V svojem prostem času je Milan ljubitelj domačih viž in rad vzame v roke harmoniko.

 

Janja Kodrič, varnostnica, Dolenjska in Posavje

Janjo Kodrič je za odgovorno, profesionalno in motivirano delo v Intersparu naročnik že večkrat pohvalil. Svoje znanje Janja deli tudi med sodelavce. Z urejenostjo in nasmehom meče lepo luč na poklic varnostnika, hkrati pa je na prste stopila že mnogim tatovom v trgovinah.

 

Boris Šimnic, varnostnik, Gorenjska

Letos teče že enajsto leto, odkar je Boris Šimnic zaposlen v Sintalu. "Je umirjen, samoiniciativen in zanesljiv, take ljudi si v svojih vrstah želi imeti vsak delodajalec, saj mu zlahka zaupamo tudi najzahtevnejše naloge," pravijo njegovi nadrejeni. V delu uživa in ga opravlja s srcem.

 

Janez Traven, varnostnik, Gorenjska

"Janez Traven je zelo vesten in dosleden človek, na katerega se lahko zaneseš," pravijo njegovi sodelavci. Večinoma skrbi za varnost na sedežu Gorenjske banke v Kranju, dela pa tudi na drugih objektih in na prireditvah, kjer so mu zaupane najbolj zahtevne naloge.

 

Andrej Hauptman, varnostnik, Osrednja Slovenija

Andrej Hauptman je varnostnik receptor in vodja naloga na enem od objektov NLB. Odgovorni v tej družbi so že večkrat pohvalili njegovo odlično delo. Odlično se razume tudi s sodelavci in je mentor novim varnostnikom. Je urejen, delaven, komunikativen in pripravljen pomagati.

 

Milan Kunaj, varnostnik, Osrednja Slovenija

Milan Kunaj dela kot varnostnik v stavbi Okrajnega sodišča v Kamniku. Opravlja zelo zahtevno in odgovorno delo in to strokovno in predano. Z njegovim delom so zelo zadovoljni tudi v vodstvu Okrajnega sodišča, ki je na njegov račun podalo že številne pohvale.

 

Mladen Jelisavac, varnostnik, Osrednja Slovenija

Mladen Jelisavac je zelo strokoven varnostnik, ki dela na več mestih: v Mercatorju, BTC-ju, Sparu in drugje. Je zelo iznajdljiv in se zna hitro prilagoditi potrebam vsakega varovanega mesta. Dobil je tudi posebno pohvalo naročnika BTC. Je prijazen in vljuden ter vedno pripravljen pomagati.

 

Mujo Bilić, varnostnik, Osrednja Slovenija

Mujo Bilić že vse od začetka svojega dela v Sintalu opravlja naloge varovanja v objektih Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Odlikujejo ga odgovoren odnos do dela, vestno in dosledno izvajanje nalog in osebna urejenost. "Zelo sem ponosen, da imam takega sodelavca," pove njegov nadrejeni.

 

Milan Tevanović, varnostnik, Osrednja Slovenija

Milan Tevanović dela varovanja opravlja v trgovinah Mercator, v Pivnici Union in na izrednih varovanjih. "Je marljiv, vesten in neverjetno uspešen na področju preprečevanja tatvin," je povedal njegov vodja. Večkrat ga pohvalijo tudi poslovodje trgovin. Delovno mesto je zanj drugi dom.

 

Tadej Kužel, intervent, Osrednja Slovenija

Tadej Kužel je prijazen, ustrežljiv in zelo motiviran intervent in vodja izmene, ki ob svojih zadolžitvah rad pomaga tudi ostalim interventom na terenu. "Tudi ko ni v službi, nas obvešča o izrednih dogodkih," pove vodja intervencije. Prispeva tudi k dobrim odnosom z naročniki.

 

Dare Žlebir, varnostnik, Osrednja Slovenija

Dare Žlebir je del Sintalove ekipe varnostnikov že deset let. Je vesten, marljiv in odgovoren. Nesebično pomaga svojim sodelavcem, predvsem tistim, ki se v delo šele uvajajo. S pozitivnim odnosom jih motivira in spodbuja k učinkoviti komunikaciji in medsebojnemu sodelovanju.

 

Ines Kurbegović, varnostnica, Južna Primorska

Ines Kurbegović je varnostnica receptorka na zavarovalnicah Adriatic in Triglav. Prejela je pohvale obeh naročnic. Hitro je obvladala delo na delovnem mestu, kjer so potrebne strokovnost, komunikativnost in vestnost. Kot povedo njeni nadrejeni, Ines združuje vse te lastnosti.

 

Haris Hukarević, intervent, Južna Primorska

Kot pove vodja intervencije v Kopru, se je "Haris Hukarević izkazal že kot varnostnik v trgovinah in na raznih prireditvah. Vedno je opravil svoje delo več kot dobro. Kot intervent nadaljuje z uspešnim delom." Je umirjen, prilagodljiv, pošten in vedno pripravljen pomagati.

 

Edis Ružnić, intervent, Severna Primorska

Edis Ružnić je v Sintalu najprej delal kot varnostnik na objektih in prireditvah, sedaj pa je intervent. Za njim so številne uspešne intervencije, med drugim je že preprečil tudi požar. Neprestano nadgrajuje svoje strokovno znanje ter je zelo kolegialen in prijeten timski delavec.

 

Jernej Slejko, varnostnik, Notranjska in Kočevje

Jernej Slejko je varnostnik v Sintalu že vrsto let. Dela kot vodja naloga na zahtevnem objektu in to tako kakovostno, da ga je naročnik za dobro delo že velikokrat pohvalil. Njegov vodja ga opiše kot profesionalnega, natančnega, doslednega, zanesljivega in samoiniciativnega.

 

Milena Panić, čistilka, Sintal Eko

Milena Panić je pri svojem delu zelo vestna in marljiva. "Je samoiniciativna, zanesljiva in kolegialna," jo pohvali njena vodja, zadovoljstvo z njenim delom pa je že večkrat izrazil tudi naročnik. Pridobila je tudi izkušnje in znanja, ki so potrebna za zahtevnejše naloge s področja čiščenja.

 

Dragan Čizmić, tehnik, Spodnja Štajerska

Dragan Čizmić je začel delati v Sintalu kot varnostnik v Velenju, sedaj pa je tehnik v celjski regiji. Vestno se loti vsakega dela, za področje tehnike pa izkazuje tudi veliko zanimanje in z veseljem nadgrajuje svoje znanje. K stvarem pristopa pozitivno in zato tudi prispeva k takšnemu vzdušju.

 

Fizično varovanje

Tehnično varovanje

Upravljanje stavb

Druge storitve

intervencija na alarm protivlomni sistem hišniška opravila servis gasilnikov
fizično varovanje premoženja protipožarni sistem varstvo pri delu varstvo pri delu
fizično varovanje bank video sistem investicijsko vzdrževanje restavracija Viktorija
fizično varovanje trgovin sistem pristopne kontrole čiščenje  
receptorska služba sistem mehanske zaščite administrativna dela  
varovanje prireditev protiropni sistem pravna opravila  
fizično varovanje oseb      
sintal noga     Vaša varnost je naša skrb    sintal noga

© Sintal koncern - Vse pravice pridržane   |   Pravno obvestilo  |   Piškotki  |   Načrt strani  |   Kontakt